Atasi Sakit Badan Selepas Bersalin
Product

Cara Mengatasi Nyeri Sakit Tulang Belakang dan Lenguh-Lenguh Badan Selepas Bersalin

Salam semua!
Selepas bersalin anak kedua Si Tito Bravo yang beratnya 4.4kg, Eva mengalami sakit belakang dan kaki pun sangat mudah kejang. Eva tidak boleh dukung si Tito lama sikit  dan hampir setiap malam, kaki Eva akan kejang. Mr. Husband mesti stand-by kalau sakit belakang melanda apatah lagi tiba-tiba tengah malam kaki Eva akan kejang.Rasa mahu nangis dan tidur pun tidak lena. Serius tak tahan!
Bila bercerita dengan kawan-kawan, timbullah cerita kurang kalsium. So, bila check set berpantang yang Eva gunakan ada pula ostematrix untuk tulang. Since that day, tidur malam sangat best, kaki pun tidak kejang. Lenguh-lenguh badan, sakit belakang tiada lagi. Syukur sangat.

Antara Tips Atasi Sakit Belakang:

  1. Lakukan urutan lembut di belakang dan pinggang. Dapatkan khidmat tukang urut profesional untuk elak tersalah urut, takut pula bertambah sakit.
  2. Pastikan kedudukan anda selesa semasa menyusukan bayi. Kebiasaannya, ibu mengalami sakit belakang dan pinggang disebabkan oleh posisi menyusu yang tidak selesa iaitu hanya berada dalam satu posisi sahaja
  3. Alas bayi dengan bantal menyusu sekiranya ibu menyusukan bayi dalam keadaan duduk. Pastikan ibu tidak membongkokkan tubuh semasa menyusu.
  4. Bengkokkan lutut dan pastikan keadaan belakang tegak dan tidak menunduk atau membongkok semasa mengambil barang dari lantai. Ramai yang sakit belakang dan pinggang disebabkan cara posisi mengambil barang dalam keadaan yang salah.
  5. Lakukan senaman yang sesuai untuk menguatkan otot belakang dan pinggang.
  6. Amalkan Set Berpantang Shaklee yang terdiri daripada Sustained Release Vitamin C, ESP, Zinc Complex, Ostematrix, B-Complex dan Vitalea.

 

Cara Atasi Sakit Badan Selepas Bersalin
Cara Atasi Sakit Badan Selepas Bersalin

Jom tengok testimoni pengguna Ostematrix yang sangat berpuas hati dengan effectnya.

#Testimoni 1

Ostematrix2 sakit pinggang

#Testimoni 2

test _OSTEMATRIX

#Testimoni 3

Jadi, apa tunggu lagi. Takkan nak tunggu sakit belakang, kaki kejang macam Eva baru nak cari kan. Ostematrix ini bukan hanya untuk sakit belakang dan kaki kejang tahu. Banyak lagi manfaatnya.

 

Manfaat OSTEMATRIX
Manfaat OSTEMATRIX
Pilih kalsium dengan bijak!
Pilih kalsium dengan bijak!
Of course, nak cari produk kalsium mesti yang terbaik punya. Pilih dengan bijak sebab diri anda yang akan menerima effectnya. Eva akan bimbing anda cara makan yang tepat agar kesihatan dapat dikembalikan. Anda juga boleh amalkan Set Bersalin Shaklee untuk memberikan kesihatan yang baik selepas bersalin.
Set Berpantang Shaklee
Set Berpantang Shaklee

Bagaimana untuk dapatkan produk ini?

  1. Buat pembelian Ostematrix atau Set Berpantang Shaklee secara online di E-Sell Shaklee, atau
  2. WhatsApp Eva melalui link ini http://tanyacikeva.wasap.my (0138187984)
Setiap pembelian produk Shaklee dari Eva akan disertakan dengan FREE CONSULTATION dan Cara Makan Suplemen dengan berkesan

Always & Forever,
Eva Matt’s | 1105221
WhatsApp /Phone/Telegram : 013.818.7984
Pengedar Sah Shaklee

* Produk ini bukan bertujuan mendiagnos, merawat dan menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

Mommy to Sora Estafania, Tito Bravo and Emico Bendervat. Part-time Parenting & Lifestyle Blogger. Shaklee Mentor - Founder of #VivaciousTeam, #TicerSlim and Lifelong learner.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge