Tips Ibu Bersalin Cergas, Elak Sembelit dan Meroyan

Tips Ibu Bersalin Cergas, Elak Sembelit dan Meroyan

Set Berpantang Shaklee adalah antara set berpantang yang mendapat sambutan hangat dan mendapat permintaan yang tinggi bagi ibu moden masa kini. Yang best tentang Set Berpantang Shaklee, ia selamat dan boleh diambil seawal 2 jam selepas melahirkan bayi.
Selain itu, vitamin Shaklee ini selamat dimakan walaupun si ibu bersalin normal atau secara pembedahan.

Kenapa Eva Pilih Set Berpantang Shaklee?

Banyak-banyak set berpantang di pasaran, kenapa Set Berpantang Shaklee ini yang Eva pilih? Ada sebabnya.

  1. Mesti ibu-ibu mahu cepat sembuh kan? Apatah lagi bila berpantang sendirian tanpa pembantu, perlu urus diri dan anak. Set Berpantang Shaklee ini merangkumi semua keperluan tubuh badan untuk PULIH selepas melahirkan baby. Vitalea pilihan terbaik! Ia memberikan 23 vitamin dan mineral yang sangat diperlukan tubuh kerana ketika berpantang banyak makanan perlu dielak. Vitalea juga mengandungi zat besi, elemen yag diperlukan untuk penghasilan darah merah untuk gantikan darah yang hilang semasa bersalin disamping, elak muka pucat dan tidak bermaya.
  2. Seperti Eva yang bersalin secara ceaser, LUKA bersalin itu mesti dijaga dengan baik. Takut kan kena jangkitan, boleh demam lagi. So, kalau mahu LUKA CEPAT KERING dan SEMBUH mesti rawat dari dalam. Kita memerlukan nutrisi secukupnya untuk penyembuhan luka supaya cepat kering dan tiada bengkak. Set Berpantang Shaklee  ini boleh membantu mengelakkan luka bernanah dan bengkak. Syukur, luka ceaser Eva sembuh dengan baik. Thanks Vitamin C Shaklee!
  3. Satu masalah yang sering dialami ibu-ibu termasuk Eva selepas bersalin, SEMBELIT! Grrr, tidak sanggup lama-lama di tandas. Ada juga pengalaman ibu berpantang ini sampai kena buasir so, Eva mahu elak. Fobia tau bila susah meneran. Pengambilan ostematrix membantu pergerakan usus, legakan otot supaya tidak lama-lama di tandas. Seriously, mesti beli ostematrix!
  4. Semasa berpantang juga, Eva mahu elak risiko MEROYAN. Bahaya kes meroyan ini kepada ibu dan baby. Nasib ada B-Complex membantu elak stress, elak kemurungan sepanjang berpantang. Sudah tentu kita tidak mahu perkara ini terjadi kepada kita kan?
Set Bersalin Shaklee

Set Bersalin Shaklee

Antara testimoni mereka yang menggunakan Set Berpantang Shaklee:

Testimoni Berpuas Hati Dengan Set Berpantang Shaklee

Testimoni Berpuas Hati Dengan Set Berpantang Shaklee

Testimoni Set Bersalin Terbaik

Testimoni Set Bersalin Terbaik

Testimoni sendiri

Testimoni sendiri berpuas hati dengan Set Bersalin Shaklee

Luka Dalaman Ceasar Bertambah Baik!

Luka Dalaman Ceasar Bertambah Baik!

Boleh juga, add on ESP Shaklee (Energizing Soy Protein) untuk susu badan meriah!
Kesimpulannya, Set Bersalin atau Berpantang Shaklee membantu memberikan nutrisi secukupnya untuk tujuan pemulihan dalaman, elak rasa tertekan menguruskan diri dan baby sepanjang tempoh berpantang.
Untuk pembelian, anda boleh klik link di bawah untuk membuat pembelian secara online dan barang akan dihantar terus ke alamat anda!
Tunggu apa lagi? Order sekarang dengan satu klik.
Cara Mudah dan Cepat Order Produk Shaklee

Cara Mudah dan Cepat Order Produk Shaklee

Untuk sebarang maklumat dan konsultasi premium tentang cara makan SET BERSALIN SHAKLEE, sila hubungi saya.

Always & Forever,

Eva Matts || 013.818.7984

Pengedar Shaklee Sabah

Like Page : Kedai Vitamin Kota Belud | Tentang Vivix